autóellenőrzés

Gépkocsi ellenőrzéskor készpénzt és drogot találtak


Nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök egy személygépkocsi ellenőrzésekor Karcagon.

Járőrök ellenőriztek 2017. október 17-én 16 óra 40 perckor Karcag belterületén egy személyautót és az abban utazó két férfit. Az igazoltatást követően átvizsgálták a gépkocsit, illetve a püspökladányi lakosok ruházatát és csomagjait. A rendőrök két üvegben és egy zacskóban kábítószergyanús növényi őrleményt, továbbá jelentősebb mennyiségű készpénzt, illetve egy precíziós mérleget találtak.

A nyomozók a házkutatások során K. László otthonában egy – engedély nélkül tarott -lőfegyvert vagy annak utánzatát, míg K. Tibor lakásában közel száz szem exstasy tablettát, zöld növényi anyagmaradványt és önzáródó műanyag zacskókat foglaltak le.

penz
Kép: police.hu

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség, továbbá lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 29 éves K. László ellen, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 33 éves K. Tibor ellen.  A rendőrök a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

police.hu

Hozzászólások